• Yukarıda yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Ozz Mods Gg tilemahos armed pc tank

Hocam biraz bekleyebilirmiyiz izninle. Acil ihtiyacı olan bir arkadaş olursa ben hakkımı verebilirim.

@BigEagle geldim hocam om atmışsınız gördüm fakat sadece nokta vardı yönetimden geliyor diye aldırış etmedim her gün bu konuya gelip bakıyorum gelişme varmı diye hatta dün de yazmıştım benden sonra siz yazmissiniz . @16adige acil degilse benim kullanacak başka atomizerim yok şuan sizin için yeniden üretim olduğunda alıp hediye edebilirim

Adresini özelden yaz hocam elime geçince göndereyim hemen.

Arkadaşlar şu an üretimi yok galiba belli bir sayıya ulaşırsak belki Hüseyin hocam tekrar stok yapar ben 2-3 adet alabilirim mesela

@Ozcan16 abi konuştum yakın zamanda Hüseyinle, çok yoğun olduğunu ama bir ara ilgileneceğini söyledi. Tabi zamanı belli değil.

Lütfen, Giriş Yap veya Kayıt Ol Alıntı içeriğini görüntülemek için!
Valla çok iyi olur wp tan bende yazdım sağolsun daha önce de farklı tankları beşevlerdeki dükkandan elden teslim almıştım ben iki üç tane alırım. Armed gerçekten kırık tank için kenarda yatacak bir ato değil. TG da da arayanlar var . 3d tank yapan bir arkadaştan idarelik aldım ama ne alt ne üst yivleri uymuyor birde iç çapı nerdeyse yanma odasına değdi değecek alta likit gelmiyor. Sende de varsa haberleşiriz

1,982Konular
129,443Mesajlar
10,129Kullanıcılar
Geri
Üst Alt