Nereden Bulurum? Fıstıklı Cheetos Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Merhaba arkadaşlar yine aklıma düştü berki benim gibi seven vardır. Diye bu öneriyi istiyorum
Fıstıklı Cheetos bu cipsin tadına bayılıyorum. Bunun likiti varmıdır.
Karışımla filan bu tada yakın bir tat alamazmıyız :D
Bilen gören bi el atı versin :)
Şimdiden teşekkür ederim
Bulamaz isekte maksat muhabbet olsun
67a68_Firindan_Fistikli_69_Gr.jpg

Bourbon yok desem yalan olur ama orjinali gibi keskin değil inşallah anlatabilmişimdir :D

Aromania boss reserve benim denediğim en iyi boss olabilir abi. Gerçekten çok başarılıdır.
O kadar iyi anlatmışsınki bende iyi anladım. Çok teşekkür ediyorum abicim. Bu saatte bu güzel bilgileri verdiğin için. Aromania dan bende alışveriş yapıyorum. Ama sanırım boss reserve yi almamışım. Aromania nin girl with the dragon likitini ve elmalı tütününü çok beğenmiştim

O kadar iyi anlatmışsınki bende iyi anladım. Çok teşekkür ediyorum abicim. Bu saatte bu güzel bilgileri verdiğin için. Aromania dan bende alışveriş yapıyorum. Ama sanırım boss reserve yi almamışım. Aromania nin girl with the dragon likitini ve elmalı tütününü çok beğenmiştim
Elmalı şeyleri ben bir türlü sevemedim ama 5ml alıp deneyeyim not aldım. Bir daha sipariş geçerken aromania dan boss'u mutlaka ekle sepete abi güzeldir. Kime tavsiye ettiysem beğendi. Bende castle long ve castle short aromalarını merak ediyordum alırken elmayı eklerim mutlaka :) Ne demek fikir verebildiysem ne mutlu bana :)

e recipes sitesinde Milk and honey
Reçete olarak bu verilmiş. Demlesek nasıl olur acaba.

Graham Cracker (FW)
8.ML
Marshmallow (TPA)
3.ML
Peanut Butter (TPA)
1.50 ML
Vanilla Custard (CAP)
2.ML
Vanilla Swirl (TPA)
2.ML

Milk and honey ama reçete de bal göremedim. ????

Bal ya da ballı bisküvi tadı FW Graham Cracker’dan geliyor olabilir. %4’ün üzerinde kullanıldığında ve bekleme süresi arttırılınca (zira jilet gibi tahriş etmişti boğazımı erken kullanımda) bu özelliği gösterme ihtimali var. Solo testlerin yanında bir şeyleri klonlanmak için (çok) yüksek oranlarda kullanmıştım. Çok kuvvetli, ve aksan olarak (%0.25-%1 arası) varlığını hissettiren bir aroma. İçeriğinde %0.08 oranında Acetoin bulunduğunu da ekleyeyim.

Yukarıdaki tarifte %8 kullanılmış, bu oranda neye dönüşür, nasıl bir tat verir bilemedim yalnız.

Hah işte benim de arayıp'da bulamadığım likit. Canım çekti eve giderken bir paket cici bebe ile süt alayım da yiyeyim bari????Ekli dosyayı görüntüle 23858
Hocam bu konuda ciddi iseniz, Bir arkadaşım var evyapçı ondan denemiştim bir gün inanılmaz benziyordu ve tadına doyamamıştım. Aroma içeriği olarak bilgi almaya çalışırım.
Evet ciddiyim hocam nasıl ciddi olmam. Arayıpta bir türlü bulamadığım bir likit
Hocam 2 gün uğraştırdı, ama sonuç çıktı. Tam olarak istediğimiz gibi değil, ama Buharevi sitesinden alıyormuş. Bir arkadaş link vermiş. Aynı ürün.

bilen varsa eklesin lütfen brand no 35 in eski boss reserve formulünü arıyorum bayıla bayıla içiyordum sonra 2 tane sipariş verdim içemedim formulü değiştirdiğini söyledi sonrasında diğer yerlerden aldım ama hala o tadı bulamadım

Son düzenleme:
Bal ya da ballı bisküvi tadı FW Graham Cracker’dan geliyor olabilir. %4’ün üzerinde kullanıldığında ve bekleme süresi arttırılınca (zira jilet gibi tahriş etmişti boğazımı erken kullanımda) bu özelliği gösterme ihtimali var. Solo testlerin yanında bir şeyleri klonlanmak için (çok) yüksek oranlarda kullanmıştım. Çok kuvvetli, ve aksan olarak (%0.25-%1 arası) varlığını hissettiren bir aroma. İçeriğinde %0.08 oranında Acetoin bulunduğunu da ekleyeyim.

Yukarıdaki tarifte %8 kullanılmış, bu oranda neye dönüşür, nasıl bir tat verir bilemedim yalnız.
hocam siz sanırım yurt dışındasınız
burada oranlar tam tutmayabiliyor
seyreltme tarzı seyler cok yasandı
kapalı orjinal şişede almak gerek burada

Son düzenleme:
Evde 3 kilo'ya yakın likit demledim. Hala gidip aroma alıyorum ya. Biri beni bu durumdan kurtarsın????
bende de 35 şişe var 1aydır demleniyor toplam 1lt ve bunlara sıra gelmesi için elimde en az 1 aylık likit var likit değilde totelde e sigaraya başladığımdan beri 7 ayda 3500e yakın para harcamışım hesaplayınca moralim bozuldu e sigaradan soğudum kargoda bir de fev17 bekliyorum

Verdim siparişi
Liste şöyle
1. Yogi peanut butter banana
2.Grandmaster
3.Charlies Chalk dust Mustache milk
4.Capone
5.New pistachio
6.Boss Reserve
7.Milk and Honey
8.Castle Long
9.Black Honey Tabacco
10.Bobas Bounty
11.Black flag Fallen
Bunlar orjinal mi clonlama mı hocam
Orjinalini deneyip memnun olmadıklarım gözüme ilişti bir an
2-6-10
ee136a26a6ef4df6a9d32c998c9e57d4.jpg

Charlie noble ry4 orjinalini denemem lazım kendim
Yaptığım uyumlu olucak mı olmiyacak mı görmek için bir bakınayım bakalım. Hiç bir orjinal premiumdan zevk almamış olsamda :D

Charlie noble ry4 orjinalini denemem lazım kendim
Yaptığım uyumlu olucak mı olmiyacak mı görmek için bir bakınayım bakalım. Hiç bir orjinal premiumdan zevk almamış olsamda :D
Ben bobosd'da nasıl bir sonuç çıkacak onu merak ediyorum. Birde devil teeth diye bir aroma hediye olarak göndermiş aromavadisi. Kavunlu bişey????

Geri