omeringen
Community
Lemon tart için gayet normal.0.96 Ohm ,13 watta sıfır tel ve sıfır pamuk kullanılarak .2ml Lemon Tard kullanımı sonucu durum bu .sizce normalmidir.
Ekli dosyayı görüntüle 55488
Lemon tart için gayet normal.0.96 Ohm ,13 watta sıfır tel ve sıfır pamuk kullanılarak .2ml Lemon Tard kullanımı sonucu durum bu .sizce normalmidir.
O zaman Geo Amazona devam.Lemon tart için gayet normal.
Bu konuda PxyLab eğer buradaysa cevap verirBence yanlış bilg i.isterseniz 0.96 ohma 18 wat vererek ..ya da aynı atomizere aynı kosullarda farklı bir likit koyarak deneyeyim bakalım sonuç ne olacak.
Üstadım resimlerde çokta bir fark göremedim. Alttaki az daha koyu gibi.Arkadaşlar uzun zamandır hazır likit almadığım için bu konudaki bilgilerim güncel değil.
Son zamanlarda aldığım iki yerli likit markasında da başlıktakı sorunlar ile karşılaşmam nedeni ile sizlere olası nedenlerini danışmak istedim.
Evet bazı aromalar ve bileşenleri için böyle bir sonuç olabiliyor lakin tütün ve pastahane likitlerinin her ikisinde de aynı sonucu görmek benim garibime gidiyor.
sizce olası nedenler neler olabilir..
Ekli dosyayı görüntüle 55486
Koyu renkli aromalar, kahve, çikolata vs teli çabuk kirletiyor. Tütünlülerde genelde olmuyor. 1 hafta idare ediyor.0.96 Ohm ,13 watta sıfır tel ve sıfır pamuk kullanılarak .2ml Lemon Tard kullanımı sonucu durum bu .sizce normalmidir.
Pg değilde başka bir madde duymuştum acılaştırmak için. Hem acılık veriyor hemde boğaz vurumunu arttıran bir maddeymiş. Forumlarda satılan bir likit markası değildi. Fiyat yarı yarıya ucuzdu. Benim aylık ciromu 2-3 günde yapıyordu.Pg yüklemesi yapılmış olabilir mi? Bazı markalar Nik* yerine pg basıp hem vurum hem doyumu artiriyorlar..
üstat markalarını da söyle ki uzak duralım oradan